Ki vagyok én?

Keresem magam.... szólnál, ha megtaláltál?

Dönci

Így vélekedtek Ti...

  • Aranyhaj: :( Nagyon sajnálom nagyapádat, részvétem. Tudom, milyen elveszíteni. Annak idején nagyon sajnáltam... (2010.03.22. 22:06) Papó
  • Lacás: agyvihar.blog.hu/2010/03/07/ha_most_nem_vagy_boldog_soha_nem_leszel_az (2010.03.22. 21:20) Papó
  • Utolsó 20

Amikor minden képlékeny

2008.07.02. 10:05 - timber13

Már mosolygunk. Néha, megfeledkezve magamról, megfogom a kezét. Ő nem közelít, rám bízza, mit engedek meg neki. Lenyugodtak a frontok, és már hétvégi tervek is születtek. A vihar után az élet kezd visszatérni a rendes kerékvágásba. Pesszimista felem azonnal fel is dobja a kérdést: de meddig? Optimista felem viszont azt mondja, a viharból lehet a legtöbbet tanulni, és ha ezt a tudást képesek leszünk kamatoztatni, akkor az a kapcsolat javára fog válni. Most minden képlékeny, a dolgok változhatnak jó és rossz irányba is, mindez csak rajtunk múlik.

Cserebogi hozzáállása nagyon meglepett. Mikor hazajött a nyaralásból, nem érzékelte a jeges hangulatot (bár felé igyekeztük titkolni, amennyire lehetett), sőt, másnaptól olyan dolgokat megengedett LG-nek, amiket korábban nem, pl. az ölébe feküdt, és közölte vele, hogy "simogathatod a hátamat, ha akarod". Egyenrangú félként kezeli LG-t két napja, olyan érzés, mintha a táborból hazaérkezett volna a gyerkőc a szüleihez. Más körülmények között ennek nagyon örülnék, így viszont van némi rossz szájíz mindehhez.

S hogy hogyan tovább ezek után? Nos, a folyó nem torpan meg azon gondolkodni, hogy folyjon-e tovább. Néha felbőszül és megárad, amikor már túl sok víz folyt bele, de aztán lecsillapodik és visszatér a régi medrébe, esetleg újat váj magának. De mindenképpen folyik tovább.

Ezt választom.

Nem is választhatnék mást.

A bejegyzés trackback címe:

https://doncike.blog.hu/api/trackback/id/tr26549228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása